Θέλοντας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ανταμείβοντας τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αγοράζοντας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων με τις ακόλουθες, όμως, προϋποθέσεις:

1) Σε περίπτωση που, από λάθος, γίνει αποστολή παιχνιδιού που δεν είχατε παραγγείλει, μπορείτε να μας το επιστρέψετε άμεσα, χωρίς δική σας επιβάρυνση, και να σας στείλουμε αμέσως μετά το επιθυμητό.

2) Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε άλλο λόγο αλλάξετε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε το παιχνίδι που παραλάβατε, μπορείτε να το κάνετε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή γίνεται μέσω της εταιρίας courier που σας παρέδωσε το προϊόν ή οποιασδήποτε άλλης, με δικά σας έξοδα αποστολής, κι εφόσον η συσκευασία του έχει παραμείνει άθικτη. Εμείς αμέσως θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με κάποιο άλλο που θα μας παραγγείλετε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση δική του.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία που μας έχετε στείλει, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, εντός 24 ωρών κι εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή της.
Toybox
© Παιχνιδόκουτο | Web Design Black Swan

Διευθυνση

Πλατεία Αθανασίου Καρύλλου 11
Νέα Σμύρνη, 17121
Τηλ. 2109317071

Πληροφοριες

facebook twitter instagram pinterest


alphabank

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που διασφαλίζουν την καλύτερη περιήγησή σας στο toy-box.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ

Συμφωνώ