Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο χώρο του ποιοτικού και εκπαιδευτικού παιχνιδιού, δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερο χώρο στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, το ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ.

Βασική μας επιδίωξη, ήταν και είναι, να παρουσιάσουμε στους μικρούς μας φίλους, στους γονείς αλλά και σε εκπαιδευτικούς και ειδικούς παιδαγωγούς, παιχνίδια που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί στην παγκόσμια αγορά, με βάση πάντα τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα, την άριστη ποιότητα, την οικολογική συνείδηση και την αισθητική. Τα παιχνίδια μας καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας και συντελούν στην ψυχοσωματική ανάπτυξη αλλά και στη διάπλαση της προσωπικότητάς τους.

Απο τον Φεβρουάριο του 2015 ανήκουμε στον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Καταστημάτων Παιχνιδιών ΚΥΚΛΟΣ με αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία εκπαιδευτικών παιχνιδιών από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να σας υποδεχτούμε στο κατάστημά μας και να σας ξεναγήσουμε στο χώρο του ποιοτικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού.

Toybox
© Παιχνιδόκουτο | Web Design Black Swan

Διευθυνση

Πλατεία Αθανασίου Καρύλλου 11
Νέα Σμύρνη, 17121
Τηλ. 2109317071

Πληροφοριες

facebook twitter instagram pinterest


alphabank

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που διασφαλίζουν την καλύτερη περιήγησή σας στο toy-box.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ

Συμφωνώ